ORPHAN First Kill: 15 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

Η Έστερ, το ανατριχιαστικό «Ορφανό» που αγαπήθηκε από τους φαν του τρόμου το 2009, επιστρέφει με την εξαιρετική 25χρονη Ίζαμπελ Φέρμαν να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο, παρ’ όλο που καλείται να υποδυθεί τον χαρακτήρα στην παιδική του ηλικία.

το ορφανό πρώτος φόνος

Στο πολυαναμενόμενο πρίκουελ, οι δημιουργοί τιμούν την παράδοση της πρώτης ταινίας και παραδίδουν ένα ανατρεπτικό origin story με αυθεντικότητα, καθώς η Φέρμαν δίνει μία συναρπαστική και πειστική ερμηνεία χάρη σε εφέ παλαιάς κοπής και στην υποκριτική εμπειρία που απέκτησε η πρωταγωνίστρια εντωμεταξύ.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ (Ο Διάβολος μέσα της), ενώ πλάι στην Ίζαμπελ Φέρμαν εμφανίζονται οι Τζούλια Στάιλς (10 πράγματα που μισώ σε σένα) και Ροσίφ Σάδερλαντ (Ο δρόμος της ύαινας).

Σύνοψη

Αφού ενορχηστρώνει μια ευφυέστατη απόδραση από ένα ψυχιατρείο της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή τη φέρνει αντιμέτωπη με μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Official Trailer (YouTube Link): https://youtu.be/GIE80w0oP-k

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ

Σενάριο: Ντέιβιντ Κόγκεσαλ

Πρωταγωνιστούν: Ίζαμπελ Φέρμαν, Τζούλια Στάιλς, Ροσίφ Σάδερλαντ

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Καρίμ Χουσεΐν

Μοντάζ: Τζος Ετιέρ

Μουσική: Μπρεττ Ντετάρ

Ημερομηνία Εξόδου: 15 Σεπτεμβρίου 2022

Διάρκεια: 1 ώρα και 39 λεπτά