Πώς να φορέσεις το μαγιό σου ως μέρος του outfit!

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, αλλά σίγουρα τα μαγιό μας τα φοράμε ακόμη, είτε στην παραλία,είτε γιατί όχι και στην πόλη! Γιατί άλλωστε να μην τα χρησιμοποιούσουμε και πέρα από την θάλασσα; Εδώ μπορείς να δεις πώς να φορέσεις το μαγιό σου ως μέρος του outfit!

Θα δούμε πώς με κομμάτια που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας, θα συνδυάσουμε το μαγιό μας.Οι παρακάτω φωτογραφίες  προσφέρουν κάποια νέα έμπνευση – και κίνητρο – για να φορέσεις το αγαπημένο σας μαγιό έξω από την παραλία. 

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις πασπαρτού αξεσουάρ και ρούχα, όπως ένα κιμονό π.χ floral με το τέλειο  τζιν παντελόνι σου, ολόσωμο μαγιό και μπότες.

Extra tip:Παίξε με αναλογία — εάν το μαγιό της επιλογής σου έχει χαμηλό ντεκολτέ, βρες ένα ψηλό κάτω μέρος για να το ισορροπήσεις. Εάν διαθέτει βολάν, συνδύασέ το με κομμάτια που είναι πιο προσαρμοσμένα, έτσι ώστε αυτές οι λεπτομέρειες να επισημαίνονται στη σιλουέτα.

Ένα ολόσωμο μαγιό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως κορμάκι μαζί με ένα παντελόνι. Ειδικά αν το μαγιό έχει κάποιο  μοτίβο, μπορείς να παίξεις με πολύχρωμα αξεσουάρ.

Φόρεσε το μπικίνι σου ως crop top και κράτησε την ισορροπία  με ένα μπουφάν και ένα παντελόνι ψηλόμεσο.Βάλε αξεσουάρ ελάχιστα – ιδανικά σανδάλια με λεπτή φτέρνα και ένα κολιέ αλυσίδας.


Μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό σου με μια βερμούδα, sneakers και τσάντα ώμου. 

Ενώ αν θέλεις ένα  αθλητικό και ταυτόχρονα μινιμαλιστικό ύφος, θα σου πρότεινα να φορέσεις με μαγιό σου μια φόρμα και πάνινα παπούτσια.

Υπάρχουν γενικά πολλοί συνδυασμοί ακόμη που μπορείς να κάνεις με μαγιό, όπως για παράδειγμα να το φορέσεις με φούστα πιο κοντή ή midi, αν ειδικά έχεις κάποιο ολόσωμο με ανοιχτή πλάτη. Και βέβαια μπορείς να το φορέσεις, από μέσα, ως σουτιέν, πάλι με κάποια μπλούζα ή φόρεμα, που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το ρούχο σου ακόμη πιο πολύ!