Άντρας, ετών 25! Μια λίστα με πράγματα που θα πρέπει να έχεις

Επειδή στην εποχή που ζούμε οι νέοι άντρες ακολουθούν αρκετά την μόδα και προσέχουν τον εαυτό τους πιο πολύ σε σχέση με παλαιότερα, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με πράγματα, ρούχα και αξεσουάρ που αν θέλεις θα μπορούσες να έχεις ως τα 25 σου!

άντρας ετών 25

Κλασσικό τζιν παντελόνι

Καλό είναι στην ντουλάπα σου να έχεις ένα απλό τζιν σε ίσια γραμμή, που θα κάνει για κάθε περίσταση.

Αθλητικά παπούτσια

Πέρα από τα αθλητικά παπούτσια που μπορεί να έχεις για τις ώρες της γυμναστικής, ένα επιπλέον ζευγάρια αθλητικών θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, πολλές φορές που δεν θα δες να βάλεις κάποιο πιο κλασσικό παπούτσι, αλλά θα έχεις να πας κάπου πιο καλά, για παράδειγμα σε έναν γάμο.

Πουκάμισο

Είτε το στυλ σου στο ντύσιμο είναι πιο casual ή sportive, είτε σου αρέσει να ντύνεσαι «πιο καλά», ένα πουκάμισο, ακόμη κι αν είναι τζιν κι όχι υφασμάτινο, θα σε βολέψει εξίσου πολύ. Για παράδειγμα το τζιν πουκάμισο μπορείς να το φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου, είτε μόνο του,είτε με ένα πουλεβεράκι. Επίσης σου δίνει άλλο αέρα, κι αν δεν σε έχουν συνηθίσει οι γύρω σου να ντύνεσαι έτσι, θα τους τραβήξεις κι άλλο την προσοχή!

T-shirts

Αν έχεις δύο,τρία απλά t-shirts στην συλλογή σου, χωρίς κάποια στάμπα ή χωρίς να είναι μακριά κάτω από την μέση,που παίζουν πολύ στην αντρική μόδα των αντρών τελευταία, θα δεις πόσο χρήσιμα θα σου φανούν σε αρκετές περιπτώσεις,ακόμη και στην δουλειά σου. Κινήσου λοιπόν στα safe χρώματα και έχε ένα μαύρο κι ένα λευκό σίγουρα μπλουζάκι.

Τα κατάλληλα αξεσουάρ

Εκτός από τα «σωστά» ρούχα, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα ένα ρολόι για το χέρι σου με μεγάλο καντράν και εντυπωσιακό είναι ότι πρέπει για να ολοκληρώσεις κάθε σου look, κάθε στιγμή της ημέρας. Επίσης ένα πορτοφόλι χωρίς διάφορα μοτίβα, απλό και ωραίο, θα σου δώσει την εικόνα του άντρα με δυναμισμό. Τέλος ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα ταιριάζουν στο πρόσωπο σου και δεν θα «φωνάζουν» από μακριά, λόγω λάμψης, δηλαδή θα κινούνται στα πιο κλασσικά χρώματα, μαύρο ή καφέ, θα προσθέσουν έξτρα πόντους γοητείας και σεξαπίλ στην εμφάνιση σου.