Bralette: Must have αξεσουάρ και πώς να το φορέσεις

Πώς να φορέσεις ένα bralette χωρίς να νιώθεις γυμνή; Τα bralette είναι σέξι αλλά μπορούν ακόμα να εξελιχθούν.

bralette pws na to foreseis

Το bralette (ορισμός: ένα εσώρουχο που δεν είναι ένα σουτιέν, ούτε ένα crop top) είναι ένα ομολογουμένως δύσκολο γυναικείο αξεσουάρ, για να το φορέσεις έτσι απλά μόνο του. Η γοητεία είναι ότι το bralette χτυπά το ιδανικό σημείο για πολλούς τύπους σώματος που βρίσκεται πάνω από την κοιλιά/κάτω από τα πλευρά, για να δείξει αρκετά ένα κομμάτι δέρματος με το οποίο οι περισσότερες γυναίκες σε μια σειρά ηλικιών μπορούν να είναι cool. Ωστόσο, ο αγώνας για το τι να φορέσεις με το εν λόγω «εσώρουχο» είναι η πρόκληση που υπάρχει.

Πολλές ερωτήσεις έρχονται στο μυαλό: Πότε είναι κατάλληλο; Και το πιο σημαντικό, θα μοιάζω σαν να είμαι γυμνή και φοράω τα εσώρουχά μου ;;; Άκουσε, το ντύσιμο bralette είναι σίγουρα μια πολυδιάστατη έννοια, αλλά είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με πράγματα που μπορεί να έχεις ήδη στη ντουλάπα σου (δηλαδή ένα φόρεμα τιραντάκι και πουλόβερ με έξω τους ώμους) και να επανεφεύρουμε την εμφάνιση με ένα στοιχείο εσωρούχων. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείς ότι έχεις αρκετό ύφασμα αλλού στο σώμα σου για να μην αισθανθείς πολύ γυμνή, καθώς και να αναγνωρίζεις ακριβώς πού και πότε υποτίθεται ότι θα φορεθεί αυτή η τάση.

Ένα look με ένα αγαπημένο σου κοστούμι και το bralette (μαλακώνει την εμφάνιση) και προσθέτεις μερικά αξεσουάρ, για παράδειγμα μια ζώνη και είσαι έτοιμη για ποτά το βράδυ του Σαββάτου με τα κορίτσια.

Διαφορετικά υφάσματα και prints μαζί με ένα μαύρο bralette για πιο casual εμφανίσεις. Μπορείς να επιλέξεις αυτό το ντύσιμο για μια καθημερινή μέρα, για ψώνια ή καφέ στην πόλη.

Μονοχρωματική μαγεία! Το απλό θέμα να ξεκουμπώσεις το τζιν φόρεμά σου λίγο περισσότερο από ό, τι θα έκανες κανονικά για μια ματιά στο δέρμα. Πρόσθεσε ολόλευκα αξεσουάρ και αυτή η εμφάνιση είναι εγγυημένη για να ντυθείς σε λιγότερο από πέντε λεπτά για μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή.

Αν λατρεύεις το τζιν θα λατρέψεις αυτό το «classic look for something» λίγο πιο τραβηγμένο! Βάλε ένα αγαπημένο σου bralette, ένα blazer με σηκωμένα μανίκια, τζιν παντελόνι και γόβες.