Δεκαήμερο εκπτώσεων & συμβουλές ομορφιάς… εντός!

1-10 Νοεμβρίου ~ Beauty inside στο Athens Metro Mall

Δεκαήμερο εκπτώσεων & συμβουλές ομορφιάς… εντός!

athensmetromall

Το Athens Metro Mall  σας ομορφαίνει κάθε στιγμή… Πως; Με ένα μοναδικό δεκαήμερο εκπτώσεων, από 01 έως 10 Νοεμβρίου, κι ένα καθημερινό party ομορφιάς, όπου παρέα με επώνυμες εταιρίες καλλυντικών προσφέρει μυστικά λάμψης και πολλά δώρα!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το φθινοπωρινό σας shopping πιο οικονομικά από ποτέ ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το 10ήμερο των Εκπτώσεων με έναν ολόκληρο κόσμο ομορφιάς. Σε  συνεργασία με τα Galerie De Beaute σας μυούν στα μυστικά της αιώνιας λάμψης μέσα από διαδραστικά happenings, έξυπνες και χρηστικές συμβουλές ομορφιάς και πολλά δώρα για όλους.

 

Athens Metro Mall 

Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, και έξω ακριβώς από το σταθμό Metro του Αγίου Δημητρίου, 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της τεχνολογίας και των ειδών σπιτιού, σας περιμένουν σε έναν μοντέρνο και λειτουργικό χώρο 5 ορόφων για να πραγματοποιήσετε τις χειμερινές σας αγορές στις πιο προνομιακές τιμές. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές του Athens Metro Mall καθώς και από μια πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, καθιστώντας το τον απόλυτο προορισμό shopping και διασκέδασης για κάθε στιγμή, κάθε εποχή.