Δεν ξέρεις τι να φορέσεις;

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις;

Αντέγραψε 5 στυλ που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν

1. Over knee boots

Τις είδαμε παντού φέτος! Μη διστάσεις να τις φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί προτίμησέ τες με χαμηλό τακούνι ή συνδύασε τις ψηλοτάκουνές σου μπότες με μία μίντι φούστα. Το βράδυ με ψηλό τακούνι και μίνι φόρεμα ή φούστα αν θέλεις να κερδίσεις ύψος. Ταιριάζουν πολύ με φορέματα σε άλφα γραμμή και ψηλόμεσες φούστες. Αν θέλεις να πετύχεις ένα πιο κομψό αποτέλεσμα απέφυγε τις στενές γραμμές στα ρούχα. Μπορείς να αντιγράψεις το στυλ του διάσημου οίκου Balmain που στη συλλογή του φετινού χειμώνα κυριαρχούν οι over the knee boots και τράβηξε όλα τα βλέμματα!

moda1

moda2

2. Μακρύ παλτό

Είναι το must have πανωφόρι της φετινής σεζόν. Αν θα αγοράσεις φέτος παλτό επέλεξε ένα αρκετά μακρύ σε έντονο χρώμα. Συνδυάζετε εύκολα με το αγαπημένο σου τζιν αλλά και με το βραδινό σου φόρεμα.

Extra tip: και επειδή η μόδα μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, ρίξε μια ματιά στη ντουλάπα της μαμάς σου, είναι πολύ πιθανό να το είχε φορέσει και εκείνη παλαιότερα!

moda3

3. Κρόσια

Μας φέρνουν στο μυαλό άλλες δεκαετίες. Σίγουρα όμως αυτά ήρθαν για να μείνουν! Τα γιλέκο με κρόσια, οι φούστες, ακόμα και βραδινά τσαντάκια! Όπου κι αν είναι …είναι μόδα!

moda4

moda5

4. Αθλητικά παπούτσια

Για πρώτη φορά η τελευταία τάση της μόδας επιτάσσει ένα τόσο αναπαυτικό και ξεκούραστο παπούτσι. Αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου αθλητικό ή αλλιώς τα sneakers. Συχνά αποτελεί έκπληξη ο συνδυασμός του με βραδινό φόρεμα, αλλά όχι για τη φετινή χρόνια. Έτσι, φορέστε άφοβα τα αθλητικά σας παπούτσια αντί για τα ψηλοτάκουνά σας. Στοιχηματίζουμε μάλιστα, πως ένα τόσο αναπαυτικό και ξεκούραστο κομμάτι θα κυριαρχήσει για χρόνια στο στυλ και στην ντουλάπα μας.

moda6

5. Lingerie Clothes

Δηλαδή τα ρούχα που παραπέμπουν σε εσώρουχα! Ναι, σωστά διαβάζεις, φορέματα, μπλουζάκια, όλα όσα μοιάζουν με τα κοψίματα και τα υφάσματα των εσωρούχων. Μην τα φοβηθείς, τόλμησε και συνδύασε ένα lingerie τοπ με ένα τζιν ή με το δερμάτινο παντελόνι. Θυμήσου πως στα lingerie ρούχα ταιριάζουν οι αντιθέσεις στα υφάσματα. Για να ισορροπήσεις το στυλ σου προτίμησε σκουρόχρωμα lingerie ώστε να δείχνουν πιο κομψά. Επίσης, μια καλή επιλογή είναι να φορέσεις το lingerie φόρεμα με μια μάλλινη μακριά ζακέτα. Τα είδαμε σε πολλές γνωστές οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων με ρούχα και φυσικά το λατρέψαμε!

moda7

Να θυμάσαι πως μπορείς να είσαι πάντα στη μόδα ανεξάρτητα από το μπάτζετ σου. Tο θέμα είναι να έχεις γούστο, όχι  χρήματα!