Σπάσε 5 κλασικούς ’’κανόνες’’ της μόδας!

Σίγουρα υπάρχουν κάποια standards που όλες μας λίγο πολύ γνωρίζουμε. Τα τελευταία χρόνια όμως, βλέπουμε τους ‘’κανόνες’’ στη μόδα να σπάνε κι αυτό μας αρέσει πολύ!

Εμείς σου παρουσιάζουμε 5 κανόνες και σου προτείνουμε να τους ‘’παραβείς’!

  1. Total white μόνο το καλοκαίρι

moda2

Μία από τις τάσεις του φετινού χειμώνα είναι το total white. Μην φοβηθείς και φόρεσε λευκό κουστούμι ή φόρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με nude αξεσουάρ ή ακόμη και μαύρα!

  1. Συνδυάζουμε πάντα την τσάντα με τα παπούτσια

moda5

Σήμερα θεωρείται λάθος ο απόλυτος συνδυασμός τσάντας και παπουτσιών. Μην ψάχνεις ίδια χρώματα και υφάσματα για να τα συνδυάσεις αλλά φρόντισε να υπάρχει αρμονία στο ντύσιμό σου.

  1. Επιλέγουμε πάντα ένα print

moda4

Λάθος! Τα prints ταιριάζουν μεταξύ τους ! Πάρε μια ιδέα από τους συνδυασμούς που είδαμε στα μεγαλύτερα fashion shows. Το στυλ σου θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον κάνοντας έναν ασυνήθιστο ταίριασμα . Διάλεξε animal prints ή floral και ριγέ.

  1. Δεν φοράμε ποτέ πέδιλα με καλσόν ή κάλτσες.

moda1

Ο κανόνας αυτός έσπασε και έγινε trend αυτή τη σεζόν. Διάλεξε funky καλσόν και φόρεσε τα με τα καλά σου πέδιλα. Πολύ hot είναι επίσης οι κάλτσες σε όλα τα μήκη! Βρες αυτές που σου ταιριάζουν και φόρεσέ τες στις βραδινές σου εμφανίσεις.

  1. Δεν ταιριάζει το χρυσό με το ασημί

moda3

Λάθος! Οι μεγαλύτεροι οίκοι εδώ και χρόνια λανσάρουν αυτό τον συνδυασμό τόσα στα κοσμήματα όσο και στα αξεσουάρ. Στην Ελλάδα ακόμη το φοβόμαστε. Σου δίνουμε μερικές ιδέες και προτείνουμε να δώσεις τέλος σ’ αυτές τις δεσμεύσεις.