5 + 1 Λόγοι γιατί το shopping είναι ατομική υπόθεση!

Σε πολλούς αρέσει να βγαίνουν βόλτα στα μαγαζιά, να χαζεύουν βιτρίνες, να δοκιμάζουν νέα ρούχα και να αναζητούν καινούρια πραγματάκια με σκοπό να εμπλουτίσουν τη γκαρνταρόμπα, το σπίτι, τη βιβλιοθήκη τους κτλ. Γιατί όμως είναι ωραίο να πηγαίνεις να ψωνίζεις μόνος σου;; Η πηγή της ευχαρίστησης έγκειται στην έρευνα και στη χαρά της αγοράς ενός αντικειμένου που ήθελες πολύ. Για να βρεις ένα τέτοιο αντικείμενο θέλεις χρόνο, να ψάξεις, να παρατηρήσεις, να δοκιμάσεις, να μελετήσεις κτλ.

shopping

Παρακάτω δίνουμε μερικούς λόγους σύμφωνα με τους οποίους η έξοδος για ψώνια είναι μια ατομική διαδικασία.

1. Δεν έχεις κάποιον να σε πιέζει να βιαστείς να επιλέξεις επειδή πρέπει να φύγει.

2. Μπορείς να περάσεις όση ώρα θέλεις χαζεύοντας βιτρίνες και μπαίνοντας σε όσα μαγαζιά σου κάνουν κλικ.

3. Στα δοκιμαστήρια μπορείς να πάρεις όσα τεμάχια ρουχισμού θέλεις να δοκιμάσεις χωρίς να αναγκάζεις τη παρέα σου να περιμένει με τις ώρες απ’ έξω.

4. Είσαι σε βιβλιοπωλείο και θέλεις να διαβάσεις όλες τις περιλήψεις από όλα τα βιβλία. Κανείς δε θα σε κοιτάει με αγριεμένο βλέμμα τύπου “άντε τελείωνε”.

5. Βρίσκεσαι σε μαγαζί με καλλυντικά και αρώματα και ψάχνεις ένα συγκεκριμένο άρωμα. Έχεις τη δυνατότητα να καθίσεις όση ώρα θέλεις ρωτώντας, αναζητώντας κ δοκιμάζοντας .

6. Δεν χρειάζεται να έχεις κανονίσει να πας για ψώνια δυο μέρες πριν. Απλά σηκώνεσαι και πας.

Ωραία η παρέα, εκτιμάμε το γούστο των φίλων, αλλά, τελικά, ακόμα και το shopping έχει τη δική του ιεροτελεστία. Απολαύστε υπεύθυνα.