Καλοκαίρι 2016: Το top 5 για μοδάτες εμφανίσεις!

pic

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας προστάζει να είμαστε στυλάτες σε κάθε μας εμφάνιση.  Ποιά είναι λοιπόν τα trend για να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο street style που θα κλέβει τις εντυπώσεις; 

1. Leather white dress
 

leather

Το δερμάτινο λευκό φόρεμα αποτελεί must τάση λόγω της κομψότητας που εκφράζει αν και είναι too much για τις πολύ ζεστές μέρες. Εναλλακτικά αντικαταστήστε το με ένα βαμβακερό λευκό φόρεμα.

2. Print shorts
 

shorts

shorts23

Tα print shorts είναι ότι πιο κοριτσίστικο και καλοκαιρινό. Δίνουν χρώμα, ένταση και τσαχπινιά στις εμφανίσεις μας. Συνδυάστε τα με απλό λευκό ή μαύρο top και nude πέδιλα ή εσπαντρίγιες.

3. Lace dress
  

m4

lace2

Tα lace dress είναι ρομαντικά, εντυπωσιακά και πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας ειδικά το καλοκαίρι στο νησί.

4. Cropped top
 

m3

m2

Σέξι διάθεση, κοριτσίστικη εμφάνιση και κομψότητα είναι τα στοιχεία που συμπληρώνουν το style μας όταν επιλέγουμε τα cropped top. Συνδυάστε τα με φούστες και ψηλόμεσα shorts και κλέψτε τις εντυπώσεις.

5. Open back dress
 

m1

Τέλος, τα open back dress είναι τόσο σέξι και αναδεικνύουν το υπέροχο μαύρισμα μας χωρίς να είναι πρόστυχα. Τολμήστε να τα εντάξετε και στην καθημερινή σας γκαρνταρόμπα.