4 ανοιξιάτικα outfits – προτάσεις!

Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και εμείς κορίτσια μου, παρόλο που έχουμε πολλά ρούχα στην ντουλάπα μας, έρχονται στιγμές, που στερεύουμε από ιδέες και δεν έχουμε τι να βάλουμε.

Για αυτό εδώ,σήμερα στο youthspot, θα σας δείξω μερικά outfits, που μπορείτε πραγματικά να φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ, ώστε να πάρετε μερικές ιδέες παραπάνω.

1. Μια πλισέ φούστα είτε μονόχρωμη, είτε με κάποιο μοτίβο φέτος, όλη την σεζόν είναι πολύ στην μόδα και ίσως μέχρι τα τέλη της Άνοιξης, σου φανεί πολύ χρήσιμη. Μπορείς λοιπόν να την συνδυάσεις με ένα τοπ από πάνω και μαζί με τα κατάλληλα κοσμήματα, αλλά και make up, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορείς να είσαι έτοιμη μέχρι και για ποτό το βράδυ! Προτίμησε να κρατήσεις τέλος, είτε ένα σακίδιο πλάτης, αν είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού, είτε μια τσάντα γύρω από την μέση σου.

2. Τα κοντά τζάκετ, επίσης είναι ένα κομμάτι πασπαρτού για τους ανοιξιάτικους μήνες, γιατί σε κρατάνε ζεστή, χωρίς όμως την υπερβολή ενός χειμωνιάτικου μπουφάν, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να φορεθούν κι αυτά από το πρωί ως το βράδυ. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις ένα τέτοιο τζάκετ, σε ανοιχτό χρώμα. λόγω εποχής συνδυασμένο με τζιν παντελόνι. Είναι ένας safe συνδυασμός, αφού έτσι μπορείς άνετα να πας στη σχολή σου νωρίς και να συνεχίσεις ακόμη κι όλη μέρα ντυμένη έτσι και νιώθοντας όμορφη και άνετη. Ειδικά αν κάνεις ένα ωραίο χτένισμα στα μαλλιά σου, όπως παρακάτω η κοπέλα, σίγουρα «φτιάχνεις» κι άλλο την εικόνα σου. Τέλος μπορείς αντί για τζάκετ να διαλέξεις ένα όμορφο blazer σε κάποιο «φωτεινό» χρώμα, π.χ. ροζ.

3. Τα μάξι φορέματα. Σε αυτή την περίπτωση γλυτώνεις κι έναν κόπο παραπάνω, αφού το φόρεμα από μόνο του αποτελεί ολόκληρο look, οπότε δεν χρειάζεται να σκεφτείς με τι άλλο ρούχο θα πρέπει να το συνδυάσεις. Θα σου πρότεινα σαν χρώμα είτε το κίτρινο της φωτογραφίας, είτε το γκρι, γιατί άνετα κάνουν και πιο πρωινά ντυσίματα και πιο απογευματινά. Επίσης συνδυάζονται με πολλά παπούτσια, είτε μποτάκι αν μιλάμε για βροχερή ανοιξιάτικη ημέρα, είτε με sneakers.

4. Bomber Τέλος τα μπουφάν αυτά είναι επίσης μια κλασσική πλέον επιλογή στην γυναικεία ντουλάπα, κατά την διάρκεια της Άνοιξης. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί και σε συνδυασμό για παράδειγμα με μια τζιν φούστα και ένα φουτεράκι, θα έχεις δημιουργήσει μια street style εμφάνιση.