Outfits για την σχολή σου! Ποια τα φθινοπωρινά trends;

Θέλεις να πηγαίνεις ντυμένη στην σχολή απλά αλλά με στυλ; Να δημιουργείς outfits με λίγα κομμάτια και ρούχα, που να είναι μέσα στην μόδα;Είσαι λοιπόν στο κατάλληλο άρθρο, φίλη μου! 

Σου έχω συγκεντρώσει σε φωτογραφίες, γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, όλες τις τελευταίες φθινοπωρινές τάσεις του 2019 που θα βρεις, για να ξέρεις τι παίζει και να δημιουργήσεις τη δική σου βέβαια μόδα και στυλ , που να σου ταιριάζει. Όσο βέβαια μας κάνει ακόμη ζεστές μέρες το πρωί ειδικά και το μεσημέρι, εκμεταλλεύσου του για t-shirts, φούστες και σορτς. ενώ παράλληλα θα μπαίνουμε σε πιο χουχουλιάρικα ντυσίματα και πιο comfort με denim jackets και φουτεράκια.

Φέτος όπως θα δεις και συ παρακάτω είναι πολύ fashion τα ζιβάγκο, τα δερμάτινα μπουφάν και τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια. Τα bomber jacket συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο street style, το μαύρο εννοείται είναι το αγαπημένο μας, όπως και τα λευκά κατά προτίμηση αθλητικά παπούτσια. 

 

Μπορείς για ένα outfit στο πανεπιστήμιό σου να επιλέξεις κάτι πιο χαλαρό όπως ένα crop top, αθλητικά και μια μάξι στενή φούστα ή ένα πουλοβεράκι, με τζιν και αθλητικά.   

Τα χρώματα που παίζουν πιο πολύ είναι το μαύρο, γκρι και λευκό, αλλά κάποια αξεσουάρ ή ρούχα σε κάτι πιο έντονο και φωτεινό, όπως το κίτρινο είναι μια χαρά.Το παν βέβαια να θυμάσαι ότι είναι να νιώθεις εσύ άνετα και ωραία με ότι κι αν φοράς.