Πώς να συνδυάσεις το φόρεμά σου!

Το φόρεμα είναι από τα αγαπημένα μας ρούχα, αλλά πολλές φορές δεν θα το επιλέξουμε να το φορέσουμε, ειδικά αν θα είμαστε από το πρωί στους δρόμους για να πάμε στη σχολή μας, σε κάποια δουλειά και γενικά ξέρουμε πως θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας.

Για να είμαστε λοιπόν όσο πιο άνετες γίνεται συνήθως διαλέγουμε κάποιο παντελόνι στις καθημερινές μας τουλάχιστον πρωινές υποχρεώσεις.

Όμως φέτος φαίνεται πως έχουν ανατραπεί λίγο τα δεδομένα στη μόδα, αφού βλέπουμε παντού, σε καταστήματα και δρόμους, φλοράλ φορέματα. Ίσως σαν πρώτη σκέψη να σου περνάει από το μυαλό, ότι τώρα που έχουμε ακόμη χειμώνα δεν ταιριάζει και τόσο στην ντουλάπα σου ένα φόρεμα φλοράλ, αλλά πίστεψέ με στην σωστή απόχρωση και με τον κατάλληλο συνδυασμό, θα απογειώσει το καθημερινό σου ντύσιμο, ενώ εσύ θα παραμένεις στυλάτη και άνετη!

Τη λίστα βέβαια με τα φλοράλ φορέματα, την φετινή σεζόν έρχεται να συμπληρώσει το πλεκτό φόρεμα , που ένα είναι το βέβαιο, πώς είναι πολύ ζεστό! Στην ίδια κατηγορία θα βρεις εναλλακτικά και τα μπλουζο-φορέματα τύπου φούτερ. Η φετινή μόδα θέλει φορέματα πάντως με διαφάνειες, όγκους και v back. Δες και τις παρακάτω φωτογραφίες, για να ξέρεις τι ακριβώς παίζει με όλων των ειδών τα φορέματα για τώρα τον χειμώνα και για να πάρεις ιδέες για outfits.