Πώς να φτιάξεις την γκαρνταρόμπα σου!

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε την πολυτέλεια, τα ωραία, σικ και σέξι ρούχα και φυσικά τα επώνυμα brands. Επειδή όμως τα τελευταία κοστίζουν συνήθως πολλά ευρώ, δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε όλα τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ που επιθυμούμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Αλλά δεν θέλει πάντα κόπο ή στην περίπτωσή μας χρήμα, για να πετύχεις κάτι, αλλά θέλει τρόπο, οργάνωση και χρόνο.

Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις κάνοντας οικονομία και επενδύοντας κάθε σεζόν σε ένα ακριβό ρούχο, τσάντα ή παπούτσια ή κάποιο αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου. Βάλε έτσι στόχο να αγοράσεις το κλασσικό μαύρο φόρεμα του brand που πάντα ήθελες ή ένα τζιν ή μια midi φούστα που είναι all time classic κομμάτια. Επίσης στα stock μαγαζιά μπορείς πάντα με μια μικρή βόλτα να βρεις ρούχα επώνυμα σε πολύ καλύτερη τιμή από την αρχική τους. Το μυστικό είναι να παίρνεις κομμάτια που η γραμμή , το σχέδιο και το ύφασμα τους είναι διαχρονικά, οπότε θα μπορείς άνετα να τα φορέσεις και φέτος και του χρόνου και ύστερα από πολλά χρόνια.

Να έχεις στο μυαλό σου, πώς για να φτιάξεις την γκαρνταρόμπα σου, όπως την θες με τα επώνυμα κομμάτια θα σου πάρει αρκετό ως πολύ χρόνο, ανάλογα βέβαια και με τα χρήματα που μπορείς να επενδύσεις. Οπότε ένα ακόμη μυστικό είναι να “κυνηγάς” τις περιόδους εκπτώσεων και για να μην σου κακοφανεί από οικονομικής άποψης αγόρασε ένα ρούχο τον χειμώνα, ένα το καλοκαίρι και μετά πάλι τον επόμενο χειμώνα και ούτω καθεξής. 

Τα βασικά κομμάτια πάντως που “πρέπει” σαν γυναίκα να βρίσκονται στην ντουλάπα σου και που μπορείς φυσικά να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις είναι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ένα μαύρο φόρεμα, που προείπαμε, ένα λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, παλτό σε απλή γραμμή, μαύρο παντελόνι για τον χειμώνα και λευκό για το καλοκαίρι κι ένα κουστούμι. Επίσης ένα ζευγάρι πέδιλα μαύρα ή σε nude απόχρωση.