Πώς να φορέσεις σωστά το χακί!

Το χακί είναι μια τάση στην μόδα που επανέρχεται συχνά ανά σεζόν και ειδικά την Άνοιξη.

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί το κλασσικό μαύρο και γενικά τα πιο σκούρα και μουντά χρώματα, τώρα που θα ανοίγει σιγά σιγά και ο καιρός, θα ανεβαίνει  και η διάθεσή μας, είναι μια καλή περίοδος για να επενδύσεις στο χακί.

Πώς λοιπόν θα το φορέσεις σωστά;

Χακί παντελόνι

Είναι βασικό σε αυτή την απόχρωση το παντελόνι σου να είναι σε στενή γραμμή και ιδανικά θα σου πρότεινα να διαλέξεις κάποιο, το οποίο θα σου  φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Το στρατιωτικό αυτό print είναι ήδη από μόνο του πιο  ιδιαίτερο σαν στυλ και τραβάει τα βλέμματα, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να το “γεμίσεις” με πολλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Αν θες να δημιουργήσεις ένα πιο casual look τότε, μπορείς να φορέσεις το παντελόνι αυτό με ένα πουκάμισο λευκό και μποτάκια ή με ένα μαύρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια. Ολοκλήρωσε το look σου είτε με ένα δερμάτινο τζάκετ, είτε με ένα bomber μπουφάν, που αποτελεί must have για τους ανοιξιάτικους μήνες.  Αν πάλι θες ένα πιο βραδινό ντύσιμο με αυτό το military παντελόνι φόρεσε το με ένα ζευγάρι γόβες, σε μαύρο χρώμα ή σε μια nude απόχρωση, ένα κορμάκι και ένα blazer. 

Military πουκάμισο

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε oversized ή σε κάτι πιο κλασσικό, όπως το μονόχρωμο χακί. Τα oversized μπορείς να τα φορέσεις με μια ζώνη στην μέση ή να το φορέσεις σαν φόρεμα με ankle boots. Το κλασσικό πουκάμισο, μονόχρωμο της παραλλαγής, μπορείς να το βρεις σε πολλές εκδοχές, με μεγάλες τσέπες ή λουλούδια και να το φορέσεις άνετα με κολάν και sneakers λευκά ή με τζιν παντελόνι και γόβες για πιο βράδυ. 

Χακί τζάκετ

Τέλος αν λατρεύεις κι εσύ το χακί χρώμα, σου προτείνω οπωσδήποτε να έχεις ένα χακί τζάκετ στην γκαρνταρόμπα σου. Κι εδώ θα βρεις πολλές εκδοχές του military τζάκετ. Μπορείς να αγοράσεις ένα τζάκετ με δερμάτινες λεπτομέρειες για παράδειγμα στα μανίκια ή ένα πιο μακρύ τζάκετ, που θα το φορέσεις σαν πανωφόρι για πιο καθημερινές σου βόλτες. Είναι και μια καλή επιλογή για ταξιδιωτικά outfits.