Ρούχα και παπούτσια που ΔΕΝ φοριούνται τον Μάιο!

Η άνοιξη είναι μία εποχή με θερμοκρασίες που μπερδεύουν με αποτέλεσμα να μη ξέρουμε τι πρέπει ή όχι να φορέσουμε. Συλλέξαμε 8 πράγματα που καλό είναι να μην τα φοράμε αυτόν τον καιρό.

Μπότες. Αγαπημένο παπούτσι για πολλές από εμάς αλλά πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι τελείωσε η εποχή τους. Οπότε, βγάλτε τις μπαλαρίνες και τα πάνινα από τη παπουτσοθήκη σας.

 

Καλσόν μαύρα ή με έντονα σχέδια. Δείχνουν όμορφα το χειμώνα και μας προστατεύουν από το κρύο, την άνοιξη αν θέλετε να φορέσετε οπωσδήποτε καλσόν προτιμήστε κάποιο στις αποχρώσεις του δέρματος σας.

μόδα8

Δερμάτινα. Είτε πρόκειται για δερμάτινα τζάκετ, είτε για δερμάτινα παντελόνια κτλ., η εποχή τους παρήλθε.

μόδα7

Οτιδήποτε αποτελείται από γούνα. Για τους ευνόητους λόγους.

μόδα4

Μπουφάν. Με τον υδράργυρο στους 25+ βαθμούς, τα μπουφάν που φορούσαμε όλο το χειμώνα μπορούν να πάρουν το δρόμο τους προς τη κούτα με τα χειμερινά ρούχα. Υπάρχουν πολλές επιλογές από πανωφόρια που είναι κατάλληλα για την άνοιξη.

 μόδα6

Κοντά, πάρα πολύ κοντά σορτσάκια. Κορίτσια το ξέρω ότι βιάζεστε να βγάλετε έξω τα καλλίγραμμα πόδια σας αλλά κάντε λίγη υπομονή.

μόδα5

Σαγιονάρες. Δεν έχουμε 40 βαθμούς έξω για να μην μπορούμε να αντέξουμε την αφόρητη ζέστη. Οι σαγιονάρες είναι καλοκαιρινό αξεσουάρ, οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Κοντεύει η εποχή τους.

μόδα3

Ψάθινες τσάντες. Παρέα με τα μπάνια και τις υψηλές θερμοκρασίες, έρχεται και η εποχή που είναι αποδεκτό να κυκλοφορείς με ψάθινη τσάντα ανά χείρας.

μόδα2