Μαγιό 2020! Όλες οι τάσεις

Φέτος το καλοκαίρι στα μαγιό πρωταγωνιστούν έντονα και φωτεινά χρώματα, μοτίβα ασπρόμαυρα, πουά και φλοράλ.  Θα δούμε μπικίνι, ολόσωμα με κοψίματα και κορδόνια. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια που είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο.

Μπορείς να καλύψεις τις ατέλειες σου και να νιώθεις πιο άνετα στην παραλία. Σου προτείνω παρακάτω μαγιό που θα τα φορέσεις πραγματικά όλο το καλοκαίρι, είτε μείνεις στη πόλη, είτε πας διακοπές.


Τα μαγιό που έχω διαλέξει για σένα, τα μπικίνι, μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και μεταξύ τους, δημιουργώντας όμορφους mix and match συνδυασμούς.

Ιδανικά για φέτος το καλοκαίρι του 2020 σου προτείνω χρώματα όπως το λάδι και το λευκό, που είναι ότι πρέπει για να αναδείξει το μαύρισμα σου, όπως και το κίτρινο χρώμα. Επίσης τα animal print μαγιό μπορείς να τα βρεις σε πολλές, έντονες και φωτεινές αποχρώσεις.


Τα ψηλόμεσα μαγιό και τα βελούδινα υφάσματα είναι για μια ακόμη σεζόν στην κορυφή. Αν δεν έχεις ήδη ένα τέτοιο στην ντουλάπα σου, μπορείς να το δοκιμάσει γα φέτος.

Βέβαια δεν λείπουν τα μπραζίλ μπικίνι, το κλασσικό μαύρο και το μαγιό, τύπου μπουστάκι. Η μπανέλα στο μαγιό είναι ότι πρέπει για να κρατήσει σωστά το στήθος σου και να δείχνει πιο όμορφο, οπότε μπορείς να βρεις παρακάτω κάποια μαγιό με μπανέλα, για να πάρεις ιδέες.


Τα μαγιό παρακάτω καλύπτουν πιστεύω όλα σχεδόν τα γούστα και είναι για κάθε σωματότυπο. Εξάλλου πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας , είτε έχουμε μικρό ή μεγάλο στήθος, είτε έχουμε καμπύλες, είτε όχι, είτε έχουμε κοιλίτσα. 


Γιατί να διαλέξεις ένα μονόχρωμο μπικίνι;

Ένα μονόχρωμο μπικίνι, ειδικά μαύρο είναι πάντα must . Επίσης το κίτρινο χρώμα είναι σικ, ενώ το πορτοκαλί χρώμα ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες, όπως και το μοβ.


Πολύχρωμα μαγιό

Τα πολύχρωμα μαγιό από την άλλη είναι πιο παιχνιδιάρικα και ζωηρά. Είναι μια καλή επιλογή για να ξεφύγεις από τα μονόχρωμα μαγιό και έχεις τόσα πολλά print για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ.

Oysho

Bershka

Decoro