15 Ιδέες για καλοκαιρινά γυναικεία ντυσίματα!

Καλοκαίρι..Δεν ξέρεις τι ντύσιμο να κάνεις στην επόμενη έξοδο σου για καφέ ή ποτό ή στη δουλειά; Έχεις βαρεθεί τα ρούχα που ήδη έχεις και θες να ψωνίσεις καινούργια, αλλά δεν ξέρεις τι να αγοράσεις για να είσαι in fashion; 

Σου έχουμε εδώ κάποιες ιδέες για καλοκαιρινά γυναικεία ντυσίματα, που θα σου λύσουν τα χέρια,και θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια.

Φέτος όπως θα δεις και συ στις παρακάτω φωτογραφίες επικρατεί φυσικά το τζιν σορτσάκι με διάφορους συνδυασμούς. Επίσης χρώματα όπως το χακί και το κίτρινο είναι must.  Επίσης μια ολόσωμη φόρμα και ένα φόρεμα αποτελούν τέλεια επιλογή για όλη τη μέρα.

Τα κοντά μπλουζάκια μπορείς να τα φορέσεις με κάποιο σορτσάκι και ένα κιμονό ή από μέσα από ένα φαρδύ σορτσάκι. Η σαλοπέτα, οι ρίγες,τα prints, και τα φορέματα με τσέπες είναι μέσα στα καλύτερα καλοκαιρινά ντυσίματα για το καλοκαίρι αυτό.

Τέλος συνδύασε το κάθε outfit,με κοσμήματα στο λαιμό ή και στο χέρι,με !θα μικρή τσάντα και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη!

Δες τη συνέχεια εδώ