The Holistic Awareness Center: ήρθε και στην Ελλάδα!

Η Χριστίνα Πολυχρόνη και ο Γιώργος Αργυράτος φέρνουν στην Ελλάδα το Holistic Awareness Center μετά από σχεδόν μια εικοσαετία ζωής και εργασίας στη Νέα Υόρκη.

Βασισμένο σε πολλά έτη εργασίας, μαθημάτων, εμπειριών και πάθους για την ενδυνάμωση του κάθε ανθρώπου, το Holistic Awareness Center αποσκοπεί στη συνειδητοποίηση ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από μας. Μέσα από μια ολιστική αντίληψη  του νου, του σώματος και του πνεύματος, σεβόμαστε την ατομικότητα του καθενός και βοηθάμε στην ανάδειξη της θετικής σκέψης και αυτο-επίγνωσης. Πιστεύουμε ακράδαντα στην επανεκπαίδευση του σώματος και του νου προς έναν θετικό τρόπο σκέψης και κίνησης, ώστε να ενισχύουμε τη διαίσθηση και την εσωτερική μας σοφία και να επιτυγχάνουμε ισορροπία στη ζωή μας, χωρίς περιττές συναισθηματικές, ψυχικές, νοητικές ή σωματικές δυσκολίες. 

Οι υπηρεσίες του Holistic Awareness Center περιλαμβάνουν:

  • Υπνοθεραπεία, η οποία είναι μια μορφή καθοδηγούμενης χαλάρωσης και αποσκοπεί σε επιθυμητό θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου και ασυνείδητου. Έχει βασιστεί στο έργο των Sigmund Freud και Carl Jung. Στρες, άγχος και φοβίες όπως ο φόβος για το αεροπλάνο, τα ύψη, τους κλειστούς χώρους κτλ., διορθώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Η υπνοθεραπεία είναι πολύ χρήσιμη και στον έλεγχο του χρόνιου πόνου, όπως στην περίπτωση της αρθρίτιδας, και βοηθά επίσης στη διακοπή του καπνίσματος, σε διατροφικές διαταραχές, και γενικά στην ανάκτηση του ελέγχου της ζωής μας.
  • Hypnofertility και HypnoBirthing®: περιγεννητικές μέθοδοι που έχουν προτιμηθεί από πολλές διάσημες μητέρες όπως οι Angelina Jolie και Jessica Alba. Το Hypnofertility λύνει με τη βοήθεια της υπνοθεραπείας τυχόν νοητικά ή ψυχολογικά μπλοκαρίσματα ώστε να μπορούν οι μέλλοντες γονείς να υποδεχτούν το μωρό τους με ευκολία και ασφάλεια. Το HypnoBirthing αποτελεί μία πλήρη μέθοδο περιγεννητικής επιμόρφωσης και αγωγής με οραματισμούς, βαθιά χαλάρωση, και θετικές δηλώσεις. Όπως παραδέχτηκε και η Princess Kate, Duchess of Cambridge, «είδα τη δύναμή του, το διαλογισμό και τις βαθιές αναπνοές και όλα αυτά που σε διδάσκουν στο hypnobirthing…και συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που μπορούσα να διαχειριστώ κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν παντοδύναμο». 
  • Alexander Technique: ψυχοσωματική μέθοδος που επανεκπαιδεύει σώμα και νου στο πώς να κινείται με ισορροπία, σταθερότητα και αποβάλλοντας άχρηστη ένταση για τους μυς και τις αρθρώσεις. Βελτιώνει το συντονισμό και βοηθά ανθρώπους στις τέχνες, αθλητισμό, όσους κάνουν συχνές παρουσιάσεις, και όσους υποφέρουν μεταξύ άλλων από χρόνιες νόσους, παθήσεις και τραυματισμούς. Ο Paul Newman είπε «η τεχνική Alexander βοήθησε σε ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση μου, και στο να κοιμηθώ επιτέλους καλά μετά από πολλά χρόνια άστατου ύπνου».
  • Healing Touch: μέθοδος ενεργειακής θεραπείας που έχει εδραιωθεί στα νοσοκομεία της Αμερικής αφού συνειδητοποίησαν τις θεραπευτικές ιδιότητες της ενέργειας και της ανθρώπινης επαφής. Αποσκοπεί στην αυτοίαση μέσα από ισορροπία του ενεργειακού μας συστήματος. Το Holistic Awareness Center φέρνει τώρα αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο στην Ελλάδα.
  • Breatheology: πρόγραμμα επανεκμάθησης και βελτιστοποίησης της αναπνοής, που βασίζεται σε συνδυασμό ανατομίας/φυσιολογίας και yoga. Βοηθά εξαιρετικά στο στρες, αθλητικές επιδόσεις, πρόληψη και ταχύτερη ανάρρωση από ασθένειες και πόνο, και συμβάλλει σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Το Holistic Awareness Center φέρνει τώρα αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο στην Ελλάδα.
  • Life Coaching: Τεχνικές και μέθοδοι που έχουν δοκιμαστεί μέσα από πολυετή εμπειρία και αποσκοπούν σε γρήγορη και αποτελεσματική επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Μπορεί να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Το Holistic Awareness Center ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και τώρα λειτουργεί και στο Νέο Ψυχικό.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα:

e-mail: info@holisticawarenesscenter.com 

Τηλέφωνο: +30 211 11 75 402

Website: https://holisticawarenesscenter.com/el/